Piirihallitus lähikokouksessa 9.6.2021

Koronarajoitusten hiukan hellitettyä piiri 141 ry:n hallitus kokoontui hallitusten vaihtokokoukseen puheenjohtaja Vapun mökille Eurajoelle. Takana on ennen kokematon toimintavuosi: iw-sisarten kanssa ei ole juuri nähty kasvokkain. Molemmat piirikokoukset pidettiin ns. pöytäkirjakokouksina ja hallituksen kokous tammikuussa oli hybridikokous, osa jäsenistä läsnä, osa etäyhteyksien päässä omissa kodeissaan. Piirin klubit ovat voineet pitää kokouksia vain satunnaisesti koronarajoitusten takia, ja samat rajoitukset ovat estäneet piirin puheenjohtajaa vierailemasta klubeissa.

Hallituksen tiedusteltua kevätpiirikokoukselta hyväntekeväisyyskohdetta kokous hyväksyi kohteeksi Pelastakaa Lapset ry:n ja lahjoitettavaksi summaksi 1500 €. Pelastakaa Lapset ry oli toivonut, että hyväntekeväisyyssumma kohdennetaan tietylle tai tietyille paikallisyhdistyksille. Hallitus päätti kohdentaa lahjoituksen Turun, Salon ja Rauman yhdistyksille, 500 € kullekin.

Sihteeri Minna ja puheenjohtaja Vappu Eurajoelta sekä varapuheenjohtaja Raijaliisa Salosta ja tuleva varapuheenjohtaja Eija Kaarinan klubista. Huomatkaa, että kevätpiirikokouksen aikaan ei piirillä vielä ollut tietoa kauden 2021-22 varapuheenjohtajasta. Huolimatta vuorottelulistan hyväksymisestä valinnan pohjaksi tarvitaan puheenjohtajalta lukuisia yhteydenottoja klubeihin, jotta piiriin saadaan tarpeelliset virkailijat. Kiitos Kaarinan klubi ja Eija!

Vitjojen vaihto uudelle puheenjohtajalle Raijaliisalle. Vappu vaikuttaa helpottuneelta ja Raijaliisa toivoo iloisena hyvää yhteistyötä hallituksessa.