Piiri 141 ry:n hallitus kokoontui 27.1.2021

Piirihallituksen kokous 27.1. pidettiin hybridinä: puheenjohtaja Vappu, rahastonhoitaja Merja ja sihteeri Minna olivat paikan päällä Eurajoella ja pastpj Kaarina, varapj Raijaliisa ja viestintävastaava Pirkko olivat kukin tahoillaan oman teknisen laitteensa ääressä. Hallitus keskusteli tulevan piirikokouksen asioista ja järjestelyistä.

Kevään piirikokous on vaalikokous ja valmistautumista tulevaan IW -vuoteen: käsitellään toimintasuunnitelmaa ja budjettia niin oman piirin kuin Kansallisen Neuvoston osalta. Näyttää siltä, että koronatilanne tuskin helpottaa maaliskuun puoliväliin mennessä, joten piirikokous pidetään sähköpostikokouksena. Tilanne on surkea, koska sisarten tapaaminen on kokousten parasta antia.

Seuraavan kauden hallituksen kokoaminen tuntuu olevan vuodesta toiseen puheenjohtajan ”päänsärky” huolimatta sovitusta virkailijavuorottelusta. Raumalla v. 2018 hyväksytty vuorottelulista on varmasti klubien tiedossa, joten ”oman virkailijavuoron” ei olettaisi tulevan täytenä yllätyksenä. Hyvään toimintatapaan kuuluu valmistautuminen tuleviin velvollisuuksiin.

Piirin rekisteröityminen on saatu myönteiseen päätökseen. Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt Inner Wheel piiri 141 ry:n säännöt 29.12.2020 (linkki sääntöihin). Kiitos puheenjohtaja Vapulle asian hoitamisesta.

Hyvää kevättä, pysytellään terveenä

Pirkko
piirin viestintävastaava