Piiripuheenjohtajan tervehdys

Tervehdys kaikille piirin 141 klubeille ja jäsenille!

 Helteinen kesä muuttui kertaheitollla sateiseksi syksyksi. Niinpä on  aika siirtää ajatukset kesätunnelmista uuteen Inner Wheel kauteen. Uudet hallitukset ryhtyivät hommiin niin klubeissa kuin piirin ja Kansallisen Neuvoston tasoilla. Toivomme palaavamme jos ei ihan entiseen, niin ainakin ”uuteen normaaliin”. Ohessa asioita piiristä 141 sekä KN:sta, jonka kokous oli viime lauantaina 21.8.2021.

IIW:n presidentti Ebe haluaa valitsemallaan Pink First -teemalla kannustaa klubeja ja klubien jäseniä toimimaan yhteiskunnan oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon lisäämiseksi. Hän toivoo kiinnitettavän huomiota naisten ja tyttöjen sekä eri vähemmistöjen asemaan. Suomen Kansallinen Neuvosto muotoili teemaksi ”Kannusta Nuoria”, koska haluttiin huomioida myös pojat. Verkkosivujen Ajankohtaista osiossa kerrotaan laajemmin kauden teemasta ja sen neljästä osa-alueesta (https://innerwheel.fi/blogit/).

Verkkosivujen uudistustyö alkaa olla loppusuoralla. Sivuille ei välttämättä pääse googlen hakukoneella, mutta osoite www.innerwheel.fi näyttää toimivan. Sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa, mutta valitettavasti kaikki ei vielä ole ajan tasalla. Sivuja on päivitettävä ja koulutuksen tarve on tiedostettu.

Organisaatio-osio avaa tiedot KN:sta, piireistä ja klubeista. Oman piirimme, piiri 141, hallitus esitellään sivuilla. Piirin sähköpostiosoite on iwf.d141(at)gmail.com. Klubeilla on omat gmail-osoitteensa. Avoimilla sivuilla ovat tietoturvasyistä vain klubien hallituksen jäsenten nimet. Yhteystiedot löytyvät klubeittain piirin Arkusta. Sekä pääsivun että piirin Arkun salasana on vaihdettu ja tieto uusista salasanoista on lähetetty klubeille. Klubit voivat halutessaan myös laatia oman arkkunsa ja päättää sen salasanan.

Piirikokous on lauantaina 16.10. klo 10 Salossa. Kokouksen lisäksi tutustumme Salon taidemuseo Veturitalliin, missä on Petri Ala-Maunuksen näyttely. Piirikokouskutsu ja materiaali lähetetään myöhemmin.

Kevään piirikokous on lauantaina 12.3.2022 klo 10 Rikalan Krouvissa Salon Rikalanmäellä.

Klubivierailuille piirin puheenjohtaja tulee sopimusten mukaan..

Rallyt: Suomen Rally on 21-22.5.2022 Jyväskylässä ja European Rally 9-11.9.2022 Berliinissä.

Avustukset: Kevään piirikokous päätti lahjoittaa 1500 euroa Pelastakaa lapset ry:lle. Summa jaettiin Turun, Rauman ja Salon yhdistyksille.

Klubien hallituksille:
Nyt on aika päivittää nettisivut. Vaikka Arkussa ovat vain jäsenten sähköpostiosoitteet, on klubilla oltava jossain parhaaksi katsomassaan paikassa myös jäsenten osoitteet ja puhelinnumerot. Sivuille laitetaan myös kuluvan kauden ohjelma.
Jäsenmäärän tarkistus, sillä sen mukaan maksetaan piirille jäsenmaksu 15.10. mennessä.                             
– 15.5. mennessä klubi tiedottaa piirille antamistaan avustuksista, myös aineettomista.

Hyvää alkanutta IW -kautta, nautitaan tulevista yhteisistä tapaamisista!

Raijaliisa Valjus

piiri 141 puheenjohtaja
iwf.d141@gmail.com
p. 0405352662