Raumalla tutustuttiin Naisten Pankkiin

20131001Rauma_kuva1Kuvassa Kristiina Haavisto Rauman Osuuspankin auditoriossa kertomassa Naisten Pankista. Hänen takanaan kuvassa afrikkalaisia naisia oman pankkinsa kokouksessa. Näyttää siltä kuin afrikkalainen sisar silittäisi Kristiinan hiuksia ystävyyden osoitukseksi!

Rauman innerwheelien lokakuun kokous oli 1.10. Länsi-Suomen Osuuspankin tiloissa. Vieraina meillä oli kolme kokemäkeläistä rotarypuolisoa, jotka olivat tutustumassa Raumaan. Kokemäellä mietitään, josko sinnekin  perustettaisiin Innerwheel-klubi. Me tietysti kerroimme heille, mitä innerwheelit ovat ja toivoimme, että heille välittyi kokouksesta myös joku innostava kipinä toiminnan aloittamiseen!

Varsinainen aiheemme tässä kokouksessa oli kuitenkin tutustuminen Naisten Pankin toimintaan. Kristiina Haavisto kertoi Naisten Pankin mahtavasta toiminnasta kehitysmaiden naisten olojen parantamiseksi. Pidimme myös arpajaiset ja saimme kokoon mukavan summan Naisten Pankin työn tukemiseksi. Arpajaispalkintojen arvonnassa oli hauskoja piirteitä: Ne jotka olivat kirjoittaneet arpalippuihin miestensä tai vävyjensä nimiä, saivat eniten voittoja. Kyllä siinä naurua riitti!

20131001Rauma_kuva2   20131001Rauma_kuva3

Vas. kuvassa: Presidentti Päivikki Heinimäki ja sihteeri Sinikka Siillos suorittavat arpomista ja kumma juttu: miesten nimiä sieltä nousee!

Oik. kuvassa: Naisten Pankin T-paitoihin pukeutuneet Kristiina Haavisto ja illan emäntä Raija Marjomäki saivat Innerwheel-ruusut kiitokseksi mielenkiintoisesta illasta.