Puheenjohtaja Raijaliisan tervehdys

Hyvät IW piiri 141 ry:n jäsenet!

Toimintakausi lähestyy loppuaan ja uusi piirihallitus aloittaa kautensa heinäkuun alussa, tosin käytännössä lomakauden jälkeen elokuussa 2022. Eija Piispa ottaa hoitaakseen puheenjohtajan, Kirsti Antila varapuheenjohtajan ja Liisa Lehtonen viestintävastaavan tehtävän. Minna Kuusisto jatkaa sihteerinä ja Merja Loutti rahastonhoitajana.

Erityisen suuret kiitokset Pirkko Haariolle, joka pitkän ja ansiokkaan IW-viestintävastaavauransa jälkeen siirtyy rivijäseneksi. Kiitos Pirkko!

Kulunut kausi
Elämässämme on tapahtunut asioita, joita kukaan meistä ei olisi uskonut kohtaavansa. Kauden alkaessa toiveena oli, että voisimme koronan jälkeen palata normaaliin arkeen. Emme voineet aavistaa, että joudummekin keskelle sotauutisia. Viralliset koronarajoitukset sekä jäsenten henkilökohtaiset valinnat ovat rajoittaneet yhteisiä kokoontumisia. Klubit ovat myös joutuneet muuttamaan ohjelmaansa tai perumaan kokoontumisia osanottajapulan vuoksi. Piirihallituksen ja piirin kokoukset on järjestetty normaaliin tapaan.

Klubit ja piirihallitus
Piirissä on jäljellä seitsemän klubia ja niissä reilut 200 jäsentä. Toimintakauden aikana Raisio-Naantalin Inner Wheel klubi päätti lopettaa toimintansa.

Piirihallituksen jäsenten löytyminen on toistuvasti vaikeaa eikä aiemmin sovittu vuorottelujärjestys toimi. Piirikokouksessa päätettiin, että syksyn 2022 piirikokouksessa on sovittava uusi toimintamalli tilanteen korjaamiseksi.

Viestintä ja arkistointi
Piirin sähköposti iwf.D141@gmail.com ja klubien sähköpostiosoitteet on otettu ilahduttavasti aktiiviseen käyttöön. Tämä on mahdollistanut nopean tiedonvälityksen, joka on tavoittanut jokaisen IW-jäsenen.

Uudistuneet nettisivut www.innerwheel.fi valmistuivat vuosi sitten. Sivuilla on kattavasti tietoa IW:n eri tasojen toiminnasta ja Arkusta löytyvät toimihenkilöiden sähköpostiosoitteet yhteydenpitoa varten.

Toivoisin, että klubeissa nähtäisiin omien nettisivujen päivittämisen tärkeys. Nettisivujen Toiminta-osion Koulutusaineistosta löytyy Inner wheel-klubin verkkosivujen päivitysopas, joka auttaa hommaan ryhtymisessä.

Klubien on syytä päättää materiaalinsa arkistoimisesta. Siihen löytyy tietoa Nettisivujen Arkusta (Arkistointi).

Kansainvälinen toiminta ja tapahtumat
Kansainvälisiä kokoontumisia ei toimintakauden aikana ollut eikä piirissä järjestetty IW-päivän kokoontumista, myös sisarpäivät peruttiin.

KN:n kokouksessa päätettiin järjestää kaikkien Suomen IW-klubien yhteinen ulkoilupäivä 11.10.2022.  Piiri järjestää 10.1.2024 tilaisuuden satavuotiaan IW:n kunniaksi.

Toivotan kaikille Piiri 141 ry:n jäsenille aurinkoista ja rentouttavaa kesää!
Raijaliisa Valjus, puheenjohtaja