Kevätpiirikokous 2019 risteillen

Viking Line oli kutsunut meidät viettämään piirikokoustamme laivalle ja kaikkiaan 49 Inner Wheel -sisarta osallistui piknik-risteilyyn Turusta Maarianhaminaan ja takaisin. Osanottajia oli piirin kaikista klubeista.

Ennen kokouksen alkua myyntipäällikkö Mari-Anne Nyman kertoi Viking Linen toiminnasta. Saimme kuulla mm., että varustamo osallistuu Itämeren suojelutyöhön tukemalla merialueella toimivia ympäristöjärjestöjä ja kuljettamalla kaiken aluksilla syntyvän jätteen maihin kierrätettäväksi, uusiokäytettäväksi, poltettavaksi tai muulla tavoin loppukäsiteltäväksi. Vuosittain kierrätykseen toimitetaan tonneittain lasipakkauksia, metallijätettä, paperia ja pahvia sekä biojätettä biokaasulaitoksiin. Kaikki jäte- ja pilssivedet tuodaan maissa toimivien puhdistuslaitosten käsiteltäviksi.

Turku ry:n pastpresidentti Helkky ja piirin puheenjohtaja Helena ojensivat IW piirin ja kokousväen kiitoksena Mari-Annelle konserttilahjakortin.

Piirikokouksen asialista vakavoitti niin piirin puheenjohtaja Helenan kuin piirisihteeri Riitankin – tarpeettomasti, sillä kokous eteni jouhevasti ja hyvässä hengessä. Kansallisen Neuvoston terveiset toi kokoukseen KN:n viestintävastaava Pirkko. Kokouspöytäkirja julkaistaan sen valmistuttua osoitteessa https://d141.innerwheel.fi/piiri-141/piirikokousten-poytakirjat/ .

Paluumatkalla ohjelmassa oli Viking Grace -laivan esittelykierros, jonka yhteydessä pääsimme tutustumaan myös Premium-hyttiin. Kokouspäivä päättyi maittavaan päivälliseen laivan á la carte ravintola Oscar’issa.

Kiitokset kokouksen järjestäjille ja osanottajille.