Rauman vuosikokous on ohi

Rauman uusi IW-kausi aloitettiin 2. syyskuuta vuosikokouksella. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja lopuksi uusi presidentti Virpi Erämaja kertoi saintpaulioista. Voisi luulla, että vuoden virallisin kokous olisi jäykkä ja tylsä, mutta itse asiassa meillä oli niin vauhdikasta ja kotoisaa, että kokouksen dokumentoija kokonaan unohti velvollisuutensa ja kaivoi kameran esiin vasta kun kokous oli jo päättynyt!

Kokoonnumme aina silloin tällöin jonkun sisaremme kodissa ja niin teimme tälläkin kertaa, ehkäpä juuri siksi viihdyimme niin hyvin. Emäntä oli leiponut juustosarvia ja suklaakakkua ja kaikki teki kauppansa paremmin kuin hyvin! Tervetulomaljoina joimme toukokuussa saksalaisilta vierailtamme saamaamme valkoviiniä, joka todettiin aivan ihastuttavan makuiseksi. Muutama pullo jäi vielä toiseenkin kertaan.

20140902_Rauma_kuva1

Onnistuneen illan jälkeen tiskipöytä on täynnä kauniita astioita.

20140902_Rauma_kuva2

Virpi Erämaja kertoi saintpaulioista ja vaikka tässä kuvassa on monta kaunista kukkaa, niin illan alussa siinä oli niitä vielä paljon enemmän. Järjestimme nimittäin arpajaiset ja melkein jokainen voitti itselleen toinen toistaan kauniimman saintpaulian taimen. Joka jäi ilman voittoa, sai kuitenkin muutaman lehden, josta oman taimen voi kasvattaa. Hauskojen arpajaisten avulla keräsimme jälleen mukavan summan hyväntekeväisyysrahastoomme.

20140902_Rauma_kuva3

Kaikki vuosikokoukseen osallistuneet ovat jo lähteneet, tuolit ovat tyhjiä, mutta seinissä kaikuu vielä kokouksen äänet: sisarten juttelut ja naurut.

20140902_Rauma_kuva4

Koska vuosikokouksen osallistujien valokuvaaminen oli niin täydellisesti unohtunut, lisätään tähän kuitenkin yksi kuva, jossa sentään on ihmisiä mukana. Kuva on kesäkuun vaihtokokouksesta, jossa presidentin tehtävät siirtyivät Päivikki Heinimäeltä (oik) Virpi Erämajalle (vas). Tästä vakavasta vaihtotapahtumasta yritimme ottaa virallisen kuvan, mutta tämän virallisempaa emme useista yrityksistä huolimatta pysyneet aikaansaamaan!

20140902_Rauma_kuva5