Piirin kevätkokous 11.3.2023 Kaarina-talolla, kokouskutsu

Länsi-Suomen IW-piirin 141 kevätpiirikokous järjestetään Kaarinassa, Kaarina-talolla (Lautakunnantie 1, Kaarina) lauantaina 11.3.2023 klo 10 alk.
Ennen kokousta on tarjolla kahvit klo 9.30 alkaen.
Lähimmille pysäköintialueille ajetaan tällä hetkellä joko Lautakunnankadun tai Puntarinkadun kautta. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun puolella.
Kaarina-talo | Kaarina

Klubit valitsevat kokoukseen virallisen edustajan / edustajat. Piirikokoukseen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi myös muut sisaret. Piirikokouksessa on hieno mahdollisuus tavata alueemme muita sisaria. Osallistumismaksulla saa kahvit, lounaan ja näkee kokoukseen järjestetyn esityksen.
Kokouksen jälkeen on arpajaiset ja lounas.

Ilmoittauminen kokoukseen viimeistään 1.3.2023: iwf.d141@gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa myös mahdolliset erityisruokavaliot.
Klubit ilmoittavat viralliset edustajat ja muut kokoukseen osallistujat lähettävä henkilökohtaisen ilmoittautumisen em. piirin sähköpostiosoitteeseen.
Osallistumismaksu 37 € maksetaan 1.3.2023 mennessä piirin tilille FI34 5630 0020 4973 40.

Klubien tulee toimittaa kaksi viikkoa ennen kokousta Piirille tiedoksi asiat, jotka he haluavat ehdottaa asialistalle Piirin 141 kevätpiirikokoukseen tai seuraavaan Kansallisen Neuvoston piirikokoukseen; nämä ovat esityslistan kohdat 12 ja 13.

Ohjelmana saamme nauttia nukketeatteritaiteilija Timo Väntsin esityksestä ’Kysymyksiä Karjalasta’. Esitys kestää tunnin, ja sen jälkeen on vapaamuotoinen keskustelutuokio esityksen herättämistä ajatuksista.

Kysymyksiä Karjalasta – Timo Väntsi (timovantsi.fi)

Lämpimästi tervetuloa piirikokoukseen!
Piiri 141 Hallitus