Kaarinan IW:n kokous Naistenpäivänä 8.3.2016 turvesaunassa Forumissa

Maaliskuun Naistenpäivän kokous 8.3.2016 turvesaunassa (Forum)

Kokoukseemme osallistui 8 rohkeaa ja turvehoitoa tarvitsevaa naista näin naistenpäivän kunniaksi. Toinen toistamme auttaen saimme ihomme peitetyksi turpeesta. Saunan lämmössä pidimme turpeen kosteana hivelemällä itseämme ja ’naapuriamme’ ja tietysti juomalla vettä ehkäpä koko viikon tarpeeksi. Juttua riitti saunan lauteilla, vaikkei puhujaa aina näön perusteella tunnistanutkaan.

Turvekimppasauna

Toinen muoto on suuren suosion saavuttanut turvekimppasauna. Tule viihtymään ja rentoutumaan oman porukkasi kanssa, 5 – 10 henkilöä. Hoitoaika n. kaksi tuntia Turvehoitoihin sisältyy yrttiöljy kasvoihin ja yrttitee. Hoitoturvetta on saatavana myös kotikäyttöpakkauksina, hauteisiin ja kauneuden hoitoon. Turvetuotteita on myös shampoona ja saippuana. Meillä käytettävä turve on tutkittua ja kotimaista.

Hoitoturvetta käytetään muun muassa ihottumien, atooppisen ihon, psoriasiksen, allergisten reaktioiden, ihon ohentumien ja haavaumien hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös reumaattisien kipujen ja särkyjen lieventämiseen, verenkierrollisiin vaivoihin, diabetekseen, selluliittihoitoihin ja vaihdevuosien sekä muiden naisten hormonaalisien vaivojen hoitoon.

Turve puhdistaa, aktivoi, rentouttaa, virkistää, poistaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa.

Turvenaiset_pieni