Hyvää Joulua piirin puheenjohtajalta

Hyvää joulun odotusta, rauhaisaa Joulun aikaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2017 kaikille piirimme sisarille kuin myös heidän perheilleen ja läheisilleen!

Näin äkkiä tämäkin vuosi on loppusuoralla. Useilla Etelä-Suomen paikkakunnilla on ehtinyt olla talvinen sää ja sitten lumet ovat taas sulaneet pois. Minä Kainuussa kasvaneena toivoisin että saisimme valkoisen joulun.

Joulu on hyvän tahdon aikaa, tämän vuotinen teemamme ”Touch A Heart” sopii jouluun hyvin. Toimitaan sydämellä ja pidetään huolta itsestämme, läheisistä ja lemmikeistä.

Olen syksyn aikana ehtinyt vierailla Rauman, Porin sekä Eurajoen klubeissa.  Sen lisäksi sain osallistua Salon klubin 40-vuotisjuhlaan syyskuun lopulla. Ensi vuoden puolella tulen sitten vierailemaan ”lähiklubeissa”.

Piirimme etsii ainakin varapuheenjohtajaa ja sihteeriä seuraavalle kaudelle. Esittäisittekö asiaa kokouksissa eteenpäin, seuraavaan piirikokoukseen ei ole aikaa kuin kolme kuukautta. Kevätpiirikokous pidetään Kaarinan Piikkiön Tuorlassa maaliskuun 11. päivänä 2017.

  joulutonttuterveisin

  Leena Sinn